top of page
DSC09080.JPG
Bosbad & Japanse Theeceremonie

Contemplative Japanese Traditional Tea Ceremony in the Silence & Shinrinyoku

Een bosbad is niet alleen heel erg leuk om te doen, maar is ook super goed voor je. Tijdens een bosbad vertraag je bewust en neem je de omgeving op alle mogelijke manieren waar. We maken een meditatieve korte wandeling en vervolgens nemen we het bos op door onze zintuigen te gebruiken. Een bosbad is in Japan heel gebruikelijk en wordt daar Shinrin-yoku genoemd. Daarom past het zo mooi bij de Japanse theeceremonie. Het bosbad wordt begeleidt door Merel van yoga muse.
 

Datum:

16 oktober 2022

 

Tijdstip:

12.30 - 14.30u

AdresYoga Muse Hoevensestraat 4 5262 LN Vught

 

Deelname:

€ 35,-

Een Japanse theeceremonie is een Japanse traditie waarin het theedrinken verheven is tot een ware kunstvorm met spirituele diepgang. De ceremonie wordt in Japan ook wel Sado genoemd, wat de weg of het pad van de thee wordt genoemd.

Tijdens de ceremonie gaat het niet enkel om het drinken van de thee, maar om het hele proces: de schoonheid van het ritueel; het zo mindful en bewust mogelijk bereiden en drinken van de thee vanuit het hart.

 

Een sessie waarin we volop genieten van de mooie lente in combinatie met een oeroude Japanse traditie. Voor het bosbad lopen we naar het naastgelegen bos en de theeceremonie vindt plaats in de kas. Omringd door bomen en middenin de natuur.

Datum:

16 oktober 2022

 

Tijdstip:

12.30 - 14.30u

 

Deelname:

€ 35,-

 

 

Kom je samen met Haruka en Merel deze mooie nieuwe sessie beleven?

 

Je bent van harte welkom bij de yogakas. Je hoeft geen vaste yoga-cursist te zijn, deze workshop is toegankelijk voor iedereen.

 

Er zijn een beperkt aantal deelnemers mogelijk.

 

Op deze dag is er nog een sessie die je wellicht leuk vindt om te ervaren:

15.30 - 17.30u - Yoga & Theeceremonie

Aanmelden

Subscribe to get exclusive updates

Thanks for subscribing!

Contact

Overscheenseweg 5

1412 AA Naarden

The Netherlands

Social

  • Instagram

Insta

bottom of page