top of page
17950911457756038.jpg
Yoga & Japanse Theeceremonie

Tijdens deze sessie starten we eerst met een lichte yogales om het lichaam, de gedachten en de adem beter te kunnen ontspannen voordat Haruka de theeceremonie begeleidt.

We brengen onszelf in de juiste staat voordat we de Japanse theeceremonie in gaan. De yogales wordt gegeven door Merel van yoga muse.

 

Een Japanse theeceremonie is een Japanse traditie waarin het theedrinken verheven is tot een ware kunstvorm met spirituele diepgang. De ceremonie wordt in Japan ook wel Sado genoemd, wat de weg of het pad van de thee wordt genoemd.

Tijdens de ceremonie gaat het niet enkel om het drinken van de thee, maar om het hele proces: de schoonheid van het ritueel; het zo mindful en bewust mogelijk bereiden en drinken van de thee vanuit het hart.

Datum:

16 oktober 2022

 

Tijdstip:

15.30 - 17.30u

Adres

 

Deelname:

€ 35,-

Een sessie waarin we de Indiase yoga-traditie combineren met de prachtige Japanse Theeceremonie. En dat op een mooie locatie als de yogakas. Omringd door bomen en middenin de natuur; het positieve effect van de energetische kracht van de natuur is in Japan door wetenschappelijk onderzoek al lang bekend.
 

 

Datum:

16 oktober 2022

 

Tijdstip:

15.30 - 17.30u

 

Deelname:

€ 35,-

 

Kom je samen met Haruka en Merel deze mooie nieuwe sessie beleven?

 

Je bent van harte welkom bij de yogakas. Je hoeft geen vaste yoga-cursist te zijn, deze workshop is toegankelijk voor iedereen.

 

Er zijn een beperkt aantal deelnemers mogelijk.

 

Op deze dag is er nog een sessie die je wellicht leuk vindt om te ervaren:

12.30 - 14.30u - Bosbad & Theeceremonie

Contact

Overscheenseweg 5

1412 AA Naarden

The Netherlands

Social

  • Instagram

Insta

bottom of page